Säpo

Säkerhetspolisen växer och behöver fler kompetenta kollegor!

I höst kommer Säkerhetspolisen att rekrytera flertalet olika kompetenser. Vi kommer bland annat att söka administratörer, systemutvecklare, nätverkstekniker, utredare, källdrivare och gruppchefer. Är du intresserad av att bli vår nya kollega? Håll utkik på vår hemsida efter alla lediga tjänster som annonseras ut efter sommaren!

Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.

Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Det gör vi genom att förhindra och avslöja brott mot rikets säkerhet såsom terrorism och spionage samt att skydda den centrala statsledningen.

Vi har drygt 1 200 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”, för att värna det öppna och demokratiska samhället. Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet. Läs mer om Säkerhetspolisen på www.sakerhetspolisen.selänk till annan webbplats och i vår årsbok som du hittar på vår hemsida.