Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Kvalificerade verksjurister till rättsenheten

  Nu söker Säkerhetspolisen kvalificerade verksjurister till rättsenheten för att arbeta i en central roll med juridisk rådgivning inom myndighetens alla rättsområden. Är du den vi söker?
 • Administratörer till Säkerhetspolisens stabsfunktioner respektive rättsenhet

  Nu söker vi administratörer med genuint intresse för yrket för att arbeta med administrationen inom stabsfunktionerna och rättsenheten.
 • Stabshandläggare till säkerhetsavdelningen

  Säkerhetspolisen söker nu en stabshandläggare med stort driv för att arbeta med ledningsstöd på säkerhetsavdelningen. Är du rätt person för tjänsten?
 • Controller till säkerhetsavdelningen

  Vi söker nu en erfaren controller som vill arbeta med verksamhetsanalys och fungera som ledningsstöd på säkerhetsavdelningen.
 • Säkerhetspolisen söker spanare till Stockholm och Göteborg

  Nu söker vi spanare som vill arbeta nära händelsernas centrum och leverera viktiga, ofta avgörande, pusselbitar i ärenden som rör Sveriges säkerhet. Här får du en annorlunda vardag med tempoväxlingar och pulshöjande moment.
 • Nätverkstekniker

  Är du en fena på nätverk? Kom och jobba som nätverkstekniker i ett av våra team vid teknikenheten. Det finns möjlighet att jobba med såväl avancerad felsökning och implementation av nya lösningar som med drift och förvaltning.
 • Teknisk inköpare

  Vi söker en erfaren teknisk inköpare som kommer ansvara för inköp och beställningar från vår teknikenhet. Du är länken mellan tekniker, ekonomer, leverantörer och jurister och du drivs av att förbättra och effektivisera inköpsarbetet.
 • Teknisk testare till teknikenheten

  Vi söker nu testare till vårt nystartade team vid teknikenheten. Ditt uppdrag är framförallt att bygga en testmiljö och ett ramverk för automatiserade tester. Teamet befinner sig precis i startgroparna och du har stora möjligheter att påverka och bidra i denna uppbyggnadsfas.
 • Windowstekniker

  Vi söker nu fler kunniga Windowstekniker till vår teknikenhet. Du kommer arbeta med att ta hand om den befintliga miljön och vara en del av framtagandet av nya system och tekniska lösningar i utvecklingsprojekt där du samarbetar med tekniker och systemutvecklare. Du kommer också få möjlighet att specialisera dig och utbilda dig inom ett flertal områden och tekniker.
 • It-utvecklare med användarfokus

  Vi söker nu flera it-utvecklare för arbete med och utveckling av vår it-plattform. Vi är just nu i en expansiv fas med många spännande tekniska utmaningar där du har goda chanser till kompetensutveckling och möjlighet att påverka arbetssätt, system och metodik.
 • Medarbetare inom it och teknik

  Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög kompetens inom teknik och it. Är du den vi söker?