Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Systemutvecklare till innovationsenheten

  Vi söker erfarna utvecklare med förmåga att snabbt kunna ta till sig ny teknik och utveckla prototyper som binder samman olika teknologier för att hitta nya användningsområden.Som systemutvecklare på innovationsenheten ingår du i ett litet och snabbrörligt team som sätts samman med verksamheten och extern expertis för att effektivt lösa utmaningar i teknikens framkant.
 • Seniora systemutvecklare till enheten för verksamhetssystem

  Säkerhetspolisen söker nu flera erfarna utvecklare som värdesätter kvalitet och som kan bidra med sin breda tekniska erfarenhet för att utveckla robusta system med höga krav på säkerhet.Som utvecklare på enheten för verksamhetssystem ingår du i ett agilt team som arbetar tillsammans med andra delar av myndigheten för att lösa utmaningar och bidra till att skydda Sverige, det demokratiska samhället och medborgarnas fri- och rättigheter.
 • Rekryteringsadministratör

  Brinner du för service, är lösningsorienterad och gläds åt ett teams framgång? Då är du kanske en av våra nya rekryteringsadministratörer på Säkerhetspolisen.
 • Systemförvaltare

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
  Nu söker vi systemförvaltare som vill arbeta nära den operativa verksamheten för att förvalta och vidareutveckla myndighetens verktyg för bearbetning och analys av underrättelseinformation.

 • Medarbetare inom IT och teknik

  För att alltid kunna ligga steget före och förebygga och avslöja hot mot Sveriges säkerhet förstärker vi oss nu inom IT och teknik. Drivs du av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Då kan du vara den vi söker.Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig om du kan vara aktuell för någon av våra tjänster. Det är endast du som bedöms vara aktuell som blir kontaktad. Placering i Solna, Stockholm.Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.