Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet. Här presenteras även examensarbeten för 2020.

 • Kvalificerade verksjurister

  Nu söker Säkerhetspolisen kvalificerade verksjurister till rättsenheten för att arbeta i en central roll med juridisk rådgivning inom myndighetens alla rättsområden. Är du den vi söker?
 • Lönehandläggare

  Säkerhetspolisen söker nu en erfaren lönehandläggare till HR för att förstärka gruppen som arbetar med lönehanteringen på myndigheten. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och tycker om att ge god service.
 • Administratörer

  Säkerhetspolisen söker nu flera administratörer som vill arbeta med registrering och hantering av in- och utgående korrespondens för myndigheten. Du behöver vara serviceinriktad, gilla högt tempo och ha ett genuint intresse för administration. Är du rätt person för tjänsten?
 • Penetrationstestare

  Vill du vara med och utveckla Säkerhetspolisens IT-säkerhetsarbete inför framtiden? Vi söker nu flera kreativa och entusiastiska penetrationstestare.Säkerhetspolisen söker flera penetrationstestare för att arbeta med tekniska säkerhetsgranskningar, applikationspentester, Purple Teaming och Red Teaming. Du kommer vara en viktig del i att säkerställa att viktiga IT-system håller en tillräckligt hög nivå av säkerhet.
 • IT-säkerhetsspecialister inom olika områden

  Vill du vara med och utveckla Säkerhetspolisens IT-säkerhetsarbete inför framtiden? Vi söker nu flera kreativa och entusiastiska IT-säkerhetsspecialister inom olika områden.Beroende på vilken inriktning du väljer och de frågor som du brinner för så kan du vara med och utveckla Säkerhetspolisens förmåga inom bland annat IT-säkerhetsarkitektur, IT-säkerhetsincidenthantering, IT-säkerhetsövervakning, Penetrationstester och/eller analys av skadlig kod.