Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Penetrationstestare till säkerhetsskyddet

  Vi söker dig som brinner för it-säkerhet och vill jobba som penetrationstestare i vårt team på säkerhetsskyddsenheten. Du får tillsammans med andra penetrationstestare och it-säkerhetsspecialister genomföra penetrationstester och tekniska säkerhetsgranskningar av it-miljöer hos samhällets mest skyddsvärda verksamheter.
 • Kreativa it-specialister för arbete med teknisk säkerhetsgranskning

  Säkerhetspolisen söker it-specialister till enheten för teknisk inhämtning och analys med placering i Stockholm eller Malmö. Enheten ansvarar bland annat för att hämta in information och identifiera hot från it-baserade källor. Arbetet innebär bl.a. att säkerhetsgranska olika typer av applikationer och du jobbar i nära samarbete med andra specialister och utvecklare med djup teknisk kompetens.
 • Systemutvecklare med intresse för it-säkerhet

  Säkerhetspolisen söker erfarna systemutvecklare med stort intresse för it-säkerhet till enheten för teknisk inhämtning och analys. Enheten ansvarar bland annat för att hämta in information och identifiera hot från it-baserade källor. Du kommer jobba nära it-specialister och utvecklare med djup teknisk kompetens. Placeringsort är Stockholm eller Malmö.
 • DevOps till enheten för teknisk inhämtning och analys

  Säkerhetspolisen söker DevOps till enheten för teknisk inhämtning och analys. Enheten ansvarar bland annat för att hämta in information och identifiera hot från it-baserade källor. I denna roll är du länken mellan utveckling och operativ drift av avancerade tekniska system och du kommer arbeta nära it-specialister och utvecklare med djup teknisk kompetens.
 • Systemutvecklare till våra team vid teknikenheten

  Vi söker nu ett flertal systemutvecklare till vår teknikenhet, både juniora och erfarna .Net- utvecklare. Vi jobbar i allt från stora utvecklingsprojekt till mindre uppdrag och har en variation av egenutvecklade och kommersiella system där vi vidareutvecklar och anpassar funktioner.
 • Livvakter till personskyddsenheten

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu livvakter som vill arbeta nära händelsernas centrum och som drivs av att ha en tempoväxlande vardag. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt.
 • Medarbetare inom it och teknik

  Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög kompetens inom teknik och it. Är du den vi söker?