Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet. Här presenteras även examensarbeten för 2020.

  • Enhetschef till säkerhetsskyddsenheten

    Säkerhetspolisen söker nu en enhetschef till säkerhetsskyddsenheten för att leda arbetet inom verksamhetsområdet säkerhetsskydd. Säkerhetsskydd är ett för Säkerhetspolisen prioriterat område med hänsyn till den förändrade hotbilden och en samhällsutveckling där allt fler verksamheter hanterar skyddsvärd information. Är du den vi söker?
  • Penetrationstestare

    Vill du vara med och utveckla Säkerhetspolisens IT-säkerhetsarbete inför framtiden? Vi söker nu flera kreativa och entusiastiska penetrationstestare.Säkerhetspolisen söker flera penetrationstestare för att arbeta med tekniska säkerhetsgranskningar, applikationspentester, Purple Teaming och Red Teaming. Du kommer vara en viktig del i att säkerställa att viktiga IT-system håller en tillräckligt hög nivå av säkerhet.
  • IT-säkerhetsspecialister inom olika områden

    Vill du vara med och utveckla Säkerhetspolisens IT-säkerhetsarbete inför framtiden? Vi söker nu flera kreativa och entusiastiska IT-säkerhetsspecialister inom olika områden.Beroende på vilken inriktning du väljer och de frågor som du brinner för så kan du vara med och utveckla Säkerhetspolisens förmåga inom bland annat IT-säkerhetsarkitektur, IT-säkerhetsincidenthantering, IT-säkerhetsövervakning, Penetrationstester och/eller analys av skadlig kod.