Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Gruppchef tillika controller till Linköping

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu gruppchef tillika controller till enheten personbaserad inhämtning med placering i Linköping. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Analytiker till säkerhetsunderrättelseavdelningen

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu noggranna och strukturerade analytiker till säkerhetsunderrättelseavdelningen. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Analytiker med inriktning mot icke-spridning av massförstörelsevapen

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu noggranna och strukturerade analytiker till enheten statliga aktörer. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Är du vår nästa it-säkerhetsspecialist med fokus på penetrationstester?

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu engagerade it-säkerhetsspecialister inom teknisk säkerhetsgranskning till säkerhetsskyddsenheten. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Vill du stödja våra mest skyddsvärda myndigheter i att höja sin förmåga inom it-säkerhet?

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu en konsultativ it-säkerhetsspecialist som kan hjälpa våra mest skyddsvärda myndigheter att hitta rätt säkerhet. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Erfaren informationssäkerhetsspecialist till säkerhetsskyddsenheten

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu och en kunnig och erfaren informationssäkerhetsspecialist till säkerhetsskyddsenheten. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Är du vår nästa it-forensiker som säkrar digitala spår i Säkerhetspolisens utredningar?

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu en kreativ och analytisk it-forensiker. Du tillhör säkerhetsavdelningen men biträder Säkerhetspolisens samtliga verksamhetsområden i det operativa spåret. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige
 • Teknikutvecklare Citrix

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu en erfaren teknikutvecklare inom virtualisering. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • IT-medarbetare

  Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög teknisk kompetens. Är du den vi söker?