Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Administratörer till enheten ideologiskt motiverade aktörer

  Är du lösningsorienterad, noggrann och vill administrera/hantera inkommande information? Då är du kanske en av de administratörer som Säkerhetspolisen nu söker till enheten för ideologiskt motiverade aktörer.
 • Psykolog

  Kan du på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt förmedla psykologisk kunskap? Då är du kanske en av de psykologer vi nu söker till vår HR-enhet på Säkerhetspolisen för att arbeta med personbedömningar vid rekryteringar.
 • Livvakter till personskyddsenheten

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu livvakter som vill arbeta nära händelsernas centrum och som drivs av att ha en tempoväxlande vardag. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt.
 • Kvalificerade verksjurister

  Är du Säkerhetspolisens nya verksjurist? Vi växer och söker nu fler kvalificerade verksjurister till myndighetens rättsenhet för att arbeta i en central roll med juridisk rådgivning inom myndighetens rättsområden.
 • Digital Forensics Incident Response (D.F.I.R) till cyberteknikenheten

  Vill du vara med och förbereda inför och hantera avancerade cyberattacker? Till vår cyberteknikenhet söker vi nu specialister inom Digital Forensics Incident Response (D.F.I.R).
 • Cyberingenjör till cyberteknikenheten

  Brinner du för utveckling av avancerade tekniska system inom cybersäkerhetsområdet? Då är du kanske vår nästa kollega på Säkerhetspolisen.
 • Cyberanalytiker till cyberteknikenheten

  Brinner du för att analysera data för att hitta avancerade cyberangrepp? Vill du plocka isär och analysera skadlig kod? Vill du arbeta med Threat Intelligence och omsätta det i förbättrad säkerhet? Vi söker nu cyberanalytiker till cyberteknikenheten.
 • Pentest/Red Team till cyberteknikenheten

  Vill du vara med och genomföra avancerade cyberattacker? Brinner du för att obemärkt ta dig förbi IT-säkerhetsövervakningen för ta över IT-system? Säkerhetspolisen söker nu specialister för Pentester/Red Teaming.
 • Drifttekniker till enheten för verksamhetssystem

  Säkerhetspolisen söker nu drifttekniker till IT- och teknikavdelningen. Vill du, tillsammans med ett team, upprätthålla driften av verksamhetskritiska applikationer är du kanske den vi söker.
 • Systemutvecklare till Säkerhetspolisens traineeprogram

  Kan du hitta teknikens svaga punkter? Utveckla appar som gör livet enklare? Eller skapa effektiva AI-lösningar? Nu satsar vi på att stärka vår IT-avdelning med ny kompetens och den senaste teknologin. Välkommen att söka ett unikt traineeprogram som garanterar en tjänst inom Polismyndigheten eller Säkerhetspolisen.