Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Penetrationstestare på cyberteknikenheten

  Är du en driven IT-säkerhetsspecialist/penetrationstestare som vill bli en del i våra team på cyberteknikenheten? Du blir en del av en gemenskap som arbetar för att förebygga säkerhetsbrister och för att avslöja hot mot samhällets mest skyddsvärda verksamheter.
 • Testare

  Drivs du av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Då kan du vara den vi söker som testare på Säkerhetspolisens IT och teknikavdelning.
 • Seniora systemutvecklare

  Trivs du med att arbeta i ett team som strävar efter att ligga i framkant vad gäller teknik, med kollegor som engagerar varandra och som driver utvecklingen framåt? Har du dessutom erfarenhet som senior systemutvecklare är du troligtvis en av dem som vi nu söker till vår IT- och teknikavdelning.
 • Incident/Change manager

  Vill du vara med och utveckla och ansvara för processer inom change, incident och problem? Då är du kanske den Säkerhetspolisen söker till tjänsten som Incident/Change manager.
 • Informationssäkerhetsspecialist

  Brinner du för informationssäkerhet, vill vara en del av att säkerställa att säkerhetsskyddet är på topp för Sveriges mest skyddsvärda verksamheter? Då är du kanske en av våra nya medarbetare som vi söker för tjänsten som informationssäkerhetsspecialist på Säkerhetspolisen.
 • Supporttekniker

  Är du en problemlösare, som brinner för IT och service? Då är du kanske en av våra nya kollegor på Säkerhetspolisen.
 • Lokalstrateg med projektledarerfarenhet

  Säkerhetspolisen söker nu en lokalstrateg med kunskap och erfarenhet av projektledning och arbetsplatsfrågor som tillsammans med kompetenta kollegor inom fastighet vill arbeta med samordning av myndighetens lokalbehov.
 • Produktägare till produktområde arbetsplats

  Vill du vara med och bygga upp vår nya teknikorganisation och nästa generation av Säkerhetspolisens tekniska plattform? Produktområdet arbetsplats omfattar den teknik som möter Säkerhetspolisens medarbetare på dennes arbetsplats; dator, mobiltelefon, standardprogram, stöd för digitala möten och digitalt arbete.
 • Produktägare till produktområde infrastruktur

  Vill du vara med och bygga upp vår nya teknikorganisation? Produktområdet infrastruktur innefattar Säkerhetspolisens tekniska infrastruktur och nästa generation av den gemensamma plattformen (Iaas/Paas) och datacenter. Plattformen ska uppfylla höga krav på säkerhet, kapacitet och tillgänglighet.
 • Produktägare till produktområde dataflöden

  Vill du vara med och bygga upp vår nya teknikorganisation och kommande generation av Säkerhetspolisens tekniska plattform? Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som produktägare eller liknade för att ta oss till nästa nivå inom vårt produktområde dataflöden.
 • Integrationsutvecklare

  Att ständigt ha tillgång till relevant information på ett säkert sätt är kärnan i Säkerhetspolisens arbete. Integrationsteamen spelar därför en viktig roll i att tillhandahålla lösningar för myndighetens digitalisering. Nu har du chansen att få vara med och verkligen göra skillnad!
 • Teknikinformatör

  Är du en fena på teknisk kommunikation, har teknisk kompetens och förmåga att förmedla information så att den blir tillgänglig för olika yrkesgrupper? Välkommen att söka en tjänst där du blir en viktig del i att Säkerhetspolisens medarbetare får bra och kvalitativ information om tekniska nyheter och användarvänliga manualer att följa.
 • iOS-utvecklare

  Tycker du att det är roligt att utveckla användarvänliga mobilappar och uppskattar ett arbetsteam där ni litar på varandras kompetens och hjälps åt att lösa problem? Då kan rollen som iOS-utvecklare vara något för dig.
 • Spaningstekniker

  Vill du vara ett operativt teknikstöd i en pågående spaningsoperation? Då är du kanske en av de spaningstekniker som vi nu söker till vår verksamhet på Säkerhetspolisen.
 • Teknikutvecklare

  Är du en driven teknikintresserad person som vill vara med att utveckla och hitta nya lösningar för tekniken inom det fältoperativa området? Då ska du söka tjänsten som teknikutvecklare på vår IT- och teknikavdelning på Säkerhetspolisen.
 • Medarbetare inom IT och teknik

  Drivs du av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Då kan du vara den vi söker. Vi förstärker oss nu inom IT och teknik för att alltid kunna ligga steget före för att förebygga och avslöja hot mot Sveriges säkerhet.Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig om du kan vara aktuell för någon av våra tjänster.